DK
| LOGIN
×
 

 

 

 

fleurs de paris rosen roses rosenbox

 

 

WEDDING BOUQUET

shop now

WEDDING BOUQUET

Når bryllupsdrømme går i opfyldelse...! Med vores nye "Wedding Bouquets" vil du i mange år fremover huske den skønneste dag i dit liv! De berømte roser fra FLEUR DE PARIS med lang levetid findes nu også som to flotte brudebuketter.

Som klassisk variant med rosenblade eller i kombination med ægte konserverede eukalyptus – og så findes vores Wedding Bouquets i fire forskellige rosenfarver. Brudebuketterne produceres manuelt specielt til din festdag af særligt flotte ecuadorianske roser, og vi sikrer os, at buketten er perfekt ned til mindste detalje.
Du kan afstemme satinbåndet efter brudens kjole og vælge mellem Pure White og Ivory. Efter vielsen kan du præsentere din Wedding Bouquet i en passende FLEUR DER PARIS-vase, der er inkluderet i prisen. Hver gang, du kaster et blik på blomsterne, vil du mindes denne helt særlige dag.

Det er lidt synd, hvis den flotte Wedding Bouquet efter festen bliver kastet ud til gæsterne. Vi anbefaler, at I køber en frisk buket, hvis I ønsker at holde fast i denne tradition.

FLEURS DE PARIS – Feelings Forever.

 

Til jeres bryllup – FLEURS DE PARIS

Med vores Infinity rosenarrangementer og deres blomsterpragt festligholder FLEURS DE PARIS jeres lykkeligste dag sammen med jer og jeres gæster.

Som dekoration eller som en helt særlig gave til gæsterne – vores arrangementer gør jeres bryllup til en drøm, der er gået i opfyldelse, både for jer og for jeres gæster.

"Ægte, langtidsholdbare roser – tidløse og elegante.“

Uanset, om I vælger vores langstilkede Infinity roser, vores eksklusive Minier eller vores Luxe arrangementer i elegante hatteæsker – Infinity roser fra FLEURS DE PARIS gør med deres florale skønhed hvert bryllup til noget helt særligt.

 

Til brudeparret –
THE COFFEE TABLE COLLECTION

Ønsker du at give bruden en gave, som hun vil glæde sig over i mange år fremover, og som gør parrets store dag uforglemmelig?

Vores Coffee Table Collection i sarte pastelfarver er en næsten uforglemmelig gave.

Sammen med sarte eukalyptusblade fås Coffee Table Collection i Pastelle Pin og Pastelle Peach & Ivory og er en betagende kreation af ægte, holdbare roser og blomster.

 

WEDDING EDITION

COFFEE TABLE COLLECTION

shop now

MINI

INFINITY COLLECTION

shop now

Til selve bryllupsfesten –
mere en kun dekoration

Forestil dig en borddekoration, der ikke kun pynter på selve dagen, men også skaber glæde i lang tid fremover.

„Hver rose er naturens eget unikasmykke.“

Vores ægte roser gøres holdbare i en naturlig og manuel proces. Vi gør dem holdbare på det tidspunkt, hvor blomstringen er på sit højeste, og derfor vil jeres gæster mindes denne smukke dag i mange år.

 

Til gæsterne –
„Mini“ som eksklusiv gave

En lille opmærksomhed, en langtidsholdbar glæde! Vores Minier er perfekte som gave, hvis I ønsker at runde jeres bryllup af med en lille opmærksomhed til hver af jeres gæster.

Stilren, klassisk og elegant – både Rosé Gold Collection med den sarte metalliske finish eller den sort-hvide klassiker i vores Infinity Collection passer fornemt ind i ethvert bryllupstema.
Fra 20 Minier har I mulighed for at individualisere jeres arrangement helt efter jeres egne ønsker. Send os jeres forespørgsel på wedding@fleursdeparis.com

 

fleurs de paris rosen roses rosenbox rose gold collection

MINI

ROSÉ GOLD COLLECTION

shop now

 

 

 

 


Find us on

Her kan du tilmelde dig vores newsletter

Forud-
betaling

FLEURS DE PARIS
DEUTSCHLAND GMBH

Postadresse:
Sophie-Charlotten-Straße 92
14059 Berlin

info@fleursdeparis.dk