DK
| LOGIN
Free shipping!
Free shipping!
Free shipping!
Free shipping!
×
 

BEHIND THE BRAND

fleurs de paris rosen roses rosenbox

 

BEHIND THE BRAND

FLEURS DE PARIS står for tidløs elegance, feminin charme og er den pureste luksus og udtryk for det visse “La Joie de Vivre”.

Brandet blev grundlagt i 2016 af Christian Frister (more...) og Viktoria Frister i Berlin. Brandets navn er udspunget af hendes kærlighed til “lysets by“ og hendes glæde over de smukke ting i livet. Siden begyndelsen af hendes arbejde flyder Viktorias lidenskab til floristik og interior design over i udviklingen af bemærkelsesværdige produkter, som tryller et smil frem hos hendes kunder. Hvert eneste FLEURS DE PARIS produkt er resultatet af de højeste krav til kvalitet, og forener innovativt design med øjet for detaljen.

Takket være innovative processer udvikler vi florale udsmykningsstykker, som i årevis vil have deres plads inden for de egne fire vægge.

Som et vidunderligt supplement til vores rosearrangementer har vi allerede igennem længere tid haft vores FLEURS DE PARIS CANDLE COLLECTION – ‚’Made in Grasse’, den franske parfumehovedstad.

 

fleurs de paris rosen roses rosenbox

 

INFINITY COLLECTION

Vores Infinity arrangementer består af ægte, vidunderligt smukke roser, som fås i mange forskellige farver. De bliver konserveret, så snart blomstringen er på sit højeste punkt, ved hjælp af en speciel skånsom metode. Derigennem bevares deres naturlige udseende, og de holder sig lige så smukke, som den første dag.

 

fleurs de paris rosen roses rosenbox

 

MANGE INDIVIDUELLE MULIGHEDER

Du får vores roser i over 25 unikke farver – fra intensiv til sart. Således kan du iscenesætte dine helt individuelle buketter, f.eks. tilpasset eksakt efter dit interiør. Endnu flere forskellige muligheder får du med vores arrangementer i dit ønskede design, som vi gerne sammensætter for dig.

fleurs de paris rosen roses rosenbox schwarz rund

Vores Infinity-roser forsendes ligeledes i holdbare og smukt designede æsker, inspireret af modisterne i den parisiske modeverden. Du kan bruge æskerne direkte som beholdere til præsentationer eller til at give som gave. Vælg mellem sorte eller hvide, runde eller firkantede æsker.

 

KVALITET OG OMHU

Hos FLEURS DE PARIS bruge vi udelukkende roser i bedste kvalitet. De vælges omhyggeligt af erfarne florister, og hver eneste rose kontrolleres før forarbejdningen, om den lever op til vores høje krav. Kun da bliver den til en FLEURS-DE-PARIS-rose og bliver konserveret skånsomt af erfarne fagfolk.

 

fleurs de paris rosen roses rosenbox weiss eckig

 

THE ROSÉ GOLD COLLECTION

I vores “Rosé Gold Collection” har vores tidløst smukke hatteæsker fået et strøg roségyldent glimmer, som giver det ultimative home-accessoire en metallisk finish.

Vælg mellem hvide og sorte arrangementer, som med strejf af ædelt roséguld giver din bolig et touch af glamourøsitet og du vil med synet af vores holdbare Infinity roser altid blive mindet om helt særlige øjeblikke i livet.

Kollektionen fås i 11 forskellige farver og fem størrelser, herunder også i vores nye “Petite Luxe“-variant.

fleurs de paris rosen roses rosenbox rose gold collection

 


Find us on

Her kan du tilmelde dig vores newsletter

Forud-
betaling

FLEURS DE PARIS
DEUTSCHLAND GMBH

Postadresse:
Egellsstraße 21
13507 Berlin

info@fleursdeparis.dk